Ninsori în București, în perioada 19-20 februarie. Vremea se schimbă de duminică, 18 februarie, în toată ţara, după ce sâmbătă a fost o zi ca de primăvară. Se întorc ploile, lapoviţa şi chiar ninsorile, iar temperaturile vor scădea considerabil.

De luni, 19 februarie, vremea se răceşte şi mai mult faţă de duminică, iar frigul va persista toată săptămâna. Meteorologii spun că spre finalul săptămânii viitoare se aşteaptă la un nou episod de ger, inclusiv în Bucureşti.

„De luni şi pe tot parcursul săptămânii care urmează, valorile de temperatură vor fi în limitele normale pentru luna februarie, respectiv 0 grade Celsius, minus 2 grade Celsius în nordul Moldovei şi cam 6-7 grade Celsius în partea de sud şi de vest. În Bucureşti, chiar uşor mai rece. Pe parcursul nopţilor – valori termice uşor negative până spre weekendul viitor, când există semnale că temperaturile vor scădea semnificativ. Nopţile vor deveni geroase în toate regiunile ţării, undeva la minus 10 grade Celsius, chiar mai scăzute în nord şi în depresiunile din vestul Transilvaniei. Valuri succesive de ninsori la munte, lapoviţe pe la deal şi precipitaţii mixte în zonele de câmpie se vor consemna pe parcursul întregii săptămâni”, a anunţat meteorologul Viorica Dima, pentru sursa citată.

Citeste si :  Ultimă oră! Ce se întâmplă cu Ion Iliescu la Spitalul Elias din București
Loading...