Culita Si Iancu Cover

Culita Sterp i-a facut un cadou inedit fratelui sau, de ziua lui. Iancu Sterp de la Puterea dragostei a primit si o urare emotionanta

Culita Sterp este foarte apropiat de fratele lui mai mic, Iancu de la Puterea dragostei. Chiar daca cei doi se vad rar pentru ca Iancu este in Turcia, la filmarile emisiunii matrimoniale, iar Culita este mai tot timpul pe drumuri cu cantarile, fratele mai mare nu a uitat sa ii faca un cadou lui Iancu.

Concurentul de la Puterea dragostei a implinit recent 21 de ani si a primit cele mai frumoase urari si ganduri bune de la familie, apropiati si prieteni.

Nimeni nu a egalat insa urarea pe care i-a facut-o Culita Sterp, care i-a scris pe o retea de socializare cat de mult il iubeste si ce cadou i-a pregatit.

Ce cadou i-a facut Culita Sterp lui Iancu, de ziua lui

Iata ce mesaj i-a lasat fratele mai mare lui Iancu:

„La mulți ani dragostea mea, frățiorul meu scump și drag! Te iubesc mult! P.s. Cadoul ți l-am pus în cont.”, a scris Culita Sterp 

Culita a avut mereu grija de fratele lui mai mic, iar relatia celor doi a fost intotdeauna perfecta. Cei patru copii ai familiei Sterp sunt apreciati de toata lumea pentru cat sunt de apropiati si cat de bine se inteleg.