Zbor Ryanair, deviat după ce mai mulți pasageri au devenit violenți. VIDEO

0
2570
Airplane

Momente de panică printre pasagerii unui zbor de linie a companiei aeriene Ryanair. Pasagerii au asistat neputincioși în timp ce mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în timpul zborului.

Incidentul s-a petrecut la bordul aeronavei companiei Ryanair, cu destinația Marea Britanie – Spania. În urma altercației, avionul a aterizat de urgentă pe Aeroportul din Bordeaux.

Pasagerii violenți au putut fi liniștiți numai prin intervenția forțelor de ordine franceze.

Unul dintre martori a declarat pentru MailOnline că unul dintre bărbați a devenit extrem de nervos în momentul în care o însoțitoare de zbor a refuzat să-l mai servească. „Unul dintre ei a vrut să cumpere ceva extracost, dar însoțitoarea de zbor l-a ignorat. El s-a ridicat și a prins-o de braț, cerându-i să-l servească.

Membrii echipajului s-au oprit din a mai servi și l-au chemat pe unul dintre piloți. Poliția a urcat în avion și i-a dat jos pe indivizi”, a declarat unul dintre martorii citați de DailyMail.

Unii martori susțin că unul dintre bătăuși ar fi consumat alcool, notează DailyMail.

„Zborul avionului a fost deviat către Bordeaux, din cauza unei probleme de securitate apărută la bordul aeronavei. Polițiștii au așteptat ca avionul să aterizeze pentru a-i putea aresta.

Pasagerii respectivi au fost escortați din avion, însă ei au continuat să fie violenți. Incidentul face subiectul unei anchete”, a declarat un angajat al Aeroportului din Bordeaux pentru DailyMail.

„Nu vom tolera un comportament nepotrivit și deranjant. Prioritatea noastră constă în a garanta siguranța și confortul pasagerilor și echipajului de la bord”, a declarat un reprezentant al companiei aeriene Ryanair.

Sursa: Daily Mail