Starea de sănătate a celebrei creatoare de modă Zina Dumitrescu se degradează pe zi ce trece. Proprietarul azilului unde se află Mama Zina a explicat care este situația.

În urmă cu câteva zile, Zina Dumitrescu a ajuns la spital. Deși a fost externată, creatoarea de modă nu se simte deloc bine, conform spuselor patronului azilului unde locuiește aceasta, Ion Casian.

„Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul.

Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat patronul azilului.

Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, se află de câțiva ani la azil, la Ghermănești. În ultima perioadă de timp, creatoarea de modă cunoscută drept Mama Zina, a slăbit foarte mult, 10 kilograme.

Loading...