Zodiac CHINEZESC saptamanal 14-20 IANUARIE 2019. NOUL MESAJ intelept chinezesc!
Zodiac CHINEZESC saptamanal 14-20 IANUARIE 2019. NOUL MESAJ intelept chinezesc!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana14-20 IANUARIE 2019. Inca suntem in Anul Chinezesc 2018 ce a inceput pe 16 februarie 2018 si care tine pana pe 4 februarie 2019.

Acesta este guvernat de Cainele de Pamant. Anul 2019 va fi anul Mistretului de Pamant.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Urmeaza-ti intelectul in loc de emotii chiar si cand vine vorba de decizii marunte ale saptamanii. Vor fi subiecte in familie care au nevoie de abordarea ta sigura si rationala. Asta este adevarat in special daca subiectele se invart in jurul copiilor sau tinerilor. Dupa mijlocul saptamanii, ocupa-te de toate treburile tale inainte sa se adune restante. Weekendul va fi despre a aduna cei mai apropiati prieteni in preajma ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Nu uita de nicio programare sau de vreun mesaj important in aceasta saptamana. Stai cu ochii pe ce ai de facut si totul va decurge in regula. Mijlocul saptamanii este un timp excelent pentru a pune eforturi in plus in relatiile de iubire si in prieteniile apropiate. Viata nu este toata despre munca. Este si despre oamenii la care tinem. In weekend, vei avea nevoie sa raspunzi nevoilor altora.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Da dovada de rabdare la munca in aceasta saptamana. Nu toata lumea are talentul si abilitatile tale. Deasemenea, daca studiezi, nu te grabi sa iei o decizie majora cu privire la calea ta viitoare. Dupa mijlocul saptamanii, vei face progresul dorit si te vei simti ca te indrepti undeva cu sens. Asta e adevarat fie ca preocuparile tale sunt despre un parteneriat amoros fie despre cariera. Relaxeaza-te si bucura-te de weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

In aceasta saptamana, majoritatea Iepurilor veti simti ca si cum va reintoarceti inapoi pe traseul bun dupa dificultati recente. Vei avea de infruntat unele opozitii la ideile tale, dar tine in continuare de armele tale. Daca esti intr-o relatie noua amoroasa, energiile romantice pamantesti circula si iti sustin eforturile. Pentru maxim de distractie, tine de aranjamentele existente pentru acest weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Toti Dragonii vor fi chemati sa iti arate loialitatea in aceasta saptamana. Poate fi la munca sau intr-o relatie de iubire. Dupa mijlocul saptamanii, fa aranjamentele pentru intalniri sau ocazii sociale la care sa participi sau sa organizezi. Daca esti singur, fii atent ca sunt energii celeste orientate romantic care incing atmosfera spre weekend. Vezi cum profiti de aceste oportunitati.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Aceasta este o saptamana in care sa muncesti din plin. Unii Serpi vor avea nevoie sa puna la bataie efort in plus dar si timp pentru a sta in conexiune cu persoanele lor speciale. Toata saptamana, vei face planurile sa functioneze si vei umple zonele libere din agenda ta cu intalniri sociale. Totusi nu te incarca in exces altfel vei ajunge sa fii prea aglomerat ca sa te mai bucuri de ele sau sa fii maxim de productiv.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Atunci cand cineva apropiat iti cere sfatul in aceasta saptamana, nu iti retine cuvintele oneste. Persoana are nevoie sa auda adevarul pur, nu platitudini. Dupa mijlocul saptamanii, trebuie sa faci cat mai multe din activitatile necesare de facut. Multi Cai vor vedea ca isi rezolva problema dupa problema. Din fericire, vei fi eliberat de toate acestea si vei reveni la normal spre weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Ia-o usurel in aceasta saptamana si fii in garda impotriva racelilor de sezon consumand toate vitaminele si mineralele necesare. Deasemenea, ar fi neintelept sa cedezi presiunii de a sari sa ii ajuti pe altii, in special daca gandesti ca acest lucru nu ar fi nici intelept nici productiv. Dupa mijlocul saptamanii, va fi distractie sociala sau romantica, in functie de ce doresti tu sa alegi.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

In orice esti implicat, indiferent de domeniu, saptamana aceasta ai de verificat de doua ori detaliile inainte de a purcede la treaba. Maimutele care sunt in relatii de iubire au nevoie sa fie mai tolerante si intelegatoare daca vor ca lucrurile sa progreseze. In preajma si dupa mijlocul saptamanii, fii deschis spre invitatii spontane sociale. Nu se stie niciodata, chiar te-ai putea simti bine. Weekendul iti va oferi atat datorii de familie cat si relaxare.

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Rabdarea este de aur in aceasta saptamana. Indiferent cat de enervanti sunt oamenii, trebuie sa iti mentii starea de calm si detasare. Vei avea sansa sa spui ce gandesti si ce ai de spus ceva mai tarziu. Dupa mijlocul saptamanii, abilitatile tale de rezolvare de probleme vor fi necesare din plin la munca sau in lumea studiului tau. In weekend, nu te simti vinovat daca simti nevoia sa te ascunzi social si sa te odihnesti pe cinste.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Vei fi incantat sa auzi ca saptamana aceasta nu este numai despre munca, munca si iar munca. De fapt, vei avea un rol activ sa investesti timp in tot felul de relatii. Acest lucru este cu atat mai important daca copiii tai sau tu aveti de-a face cu anumite dificultati cu membrii mai tineri de familie, precum copii sau adolescenti. Finele saptamanii te gasesc ocupat. Rezista ispitei cheltuielilor. Si bucura-te de timpul de a te conecta cu altii.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Mistretii care au in vedere o mutare de proprietate ar trebui sa faca o pauza si sa se regandeasca. Este un timp pentru prudenta, indiferent in ce esti implicat. Daca esti nesigur de ceva, ia si o alta opinie de la cineva in care ai incredere. In alta ordine de idei, saptamana va fi buna pentru prietenii si pentru a intalni oameni noi. Mistretii implicati in afaceri vor gasi de mare folos noile contacte ce graviteaza in orbita lor. Profita de weekend ca sa iti incarci bateriile asa cum iti place tie mai bine.


Loading...