Trei zodii care vor avea un noroc urias începând cu luna ianuarie 2019 – Specialistii in astrologie spun ca in 2019 trei dintre cele 12 semne ale zodiacului vor avea parte de un an perfect din toate punctele de vedere.

Financiar, sentimental, dar si profesional toate astrele se vor alinia pentru a le oferi 12 luni perfecte, incepand cu prima zi a anului urmator.

Vărsător

Pare sa fie anul in care persoanele nascute sub acest semn zodiacal isi vor implini visurile sentimentale si vor intalni persoana mult asteptata.

Dupa o prima parte a anului in care vor tatona terenul, din iunie lucrurile se schimba fundamental, iar ceea ce parea o simpla aventura, devine o relatie serioasa.

Culmea, in toata aceasta perioada, nativii Varsatori vor avea parte de succes si in plan financiar. O oferta de munca buna ii va face sa priveasca astfel lucrurile din punct de vedere profesional.

Varsatorul este semnul zodiacal care da cei mai excentrici indivizi.

Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, iesit din tipare si din obisnuit. Nu ii place sa faca ce fac toti ceilalti oameni, sa se conformeze unui comportament tip “uniforma” , sau sa tina cont de aparente si de parerile altora. El doreste sa fie exact cum simte, chiar daca risca sa fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Varsatorul este principiul care lupta impotriva a tot ce exista, tot ce pare normal sau este vechi si perimat. El este omul viitorului si libertatii de exprimare. Considera ca ceea ce oamenii numesc principii, nu sunt decat niste constrangeri si limitari, care-I opresc din evolutie.

Citeste si :  Horoscop zilnic 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagră în Pești pentru zodii

El doreste in permanenta sa vina cu ceva nou, sa schimbe reguli, sa iasa din tipare. Sigur ca face asta, atat pentru a-si satisface instinctul de a imbunatati, cat si pentru a se deosebi de ceilalti oameni, deci pentru a se ridica deasupra multimii.

Varsatorul este si semnul umanitatii, ceea ce inseamna ca acesti nativi iubesc oamenii, militeaza pentru drepturile lor, se integreaza in grupuri care le impartasesc idealurile si aspiratiile, le place sa aiba multi prieteni, pe care sunt mereu gata sa-i ajute si sa fie mareu in mijlocul oamenilor.

Acest semn este unul obiectiv, care mai presus de propria persoana, se preocupa in primul rand de binele omenirii, de un proiect maret in care s-a angajat, sau de un ideal indraznet. În timp ce semnul aflat in opozitie , Leul, care se focuseaza in primul rand pe propria persoana, Varsatorul se orienteaza catre oameni.

Capricorn

Cel mai important lucrude care Capricornii vor avea parte este o vacanta romantica la care viseaza de multa vreme.

Daca pana acum aceasta calatorie nu putea fi facuta din motive financiare sau sentimentale, de aceasta data totul va merge perfect.

Citeste si :  Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 23 mai 2019: Aduce certuri pentru unele zodii

Iubirea pe care ati descoperit-o la inceputul anului va va insoti in cea mai frumoasa vacanta din viata voastra.

Niciun munte nu e prea inalt si niciun scop prea greu de atins, pentru perseverentul si consecventul Capricorn. Guvernat de Saturn, numit si „parintele timpului” sau „marele intelept”, Capricornul stie exact cand este momentul potrivit sa actioneze, asteptand atat cat este nevoie, cu o rabdare de neclintit, momentul oportun.

Nu se grabeste si nu este adeptul succesului peste noapte. El face pasi mici dar siguri, pentru ca stie mai bine ca oricine ca ceea ce este cladit responsabil, e trainic. Asta nu inseamna ca se multumeste cu putin, ci, dimpotriva, este poate cel mai ambitios semn al zodiacului.

Capricornul este simbolul caprei si nu vorbim aici despre orice capra, ci despre cea de mare, care poate rezista si in conditiile cele mai grele. Se adapteaza si rezista cu stoicism tuturor obstacolelor si vicisitudinilor vietii. Are viziune, pastreaza mereu viu in minte piscul inalt spre care se indreapta, iar asta il ajuta sa-si mentina focusul, chiar si in cele mai aspre conditii.

Este evident, avand in vedere profilul conturat mai sus, ca nativii acestei zodii isi doresc foarte mult sa fie „cineva” in societate, sa fie respectati si apreciati, dar mai ales sa construiasca ceva durabil, sa lase ceva in urma.

Citeste si :  Horoscop 2019. Cele mai norocoase zodii ale lunii iunie

Balanţă

Horoscopul lunii ianuarie va aduce nativilor din Balanţă o întreagă paletă de situaţii excelente, care în anumite ipostaze contrazic horoscopul general pentru perioada curentă.

O astfel de stare de lucruri a devenit posibilă datorită combinaţiei ciudate dintre Saturn în domiciliu, care cunoaşte exaltarea în Balanţă, şi Venus, stăpâna semnului.

Totuşi, acest lucru nu le va provoca dificultăţi sau situaţii neclare; ambiţia şi poziţia lor pot să difere semnificativ de comportamentul majorităţii cunoştinţelor sau colegilor lor.

În acest sens trebuie subliniat în primul rând că, în momentul de faţă, au nevoie disperată de cooperare şi, în funcţie de situaţie, acest lucru ar putea fi un sfat prietenos sau un sprijin din partea unui grup de oameni cu acelaşi interese ca şi ale lor.

Cum să pună toate aceste lucruri de acord este o altă întrebare personală, pe care trebuie să o rezolve independent.

Este important să ia măsuri pentru a se proteja tot timpul deşi, în general, acesta va fi un moment foarte bun, în special în ceea ce priveşte problemele personale, cu siguranţă nu vor putea să se opună circumstanţelor nefavorabile sau presiunii din exterior, tot timpul.

În această privinţă, vor trebui să aibă pregătit un spate, care se va grăbi să li se alăture în luptă în momentul în care dau semnul.

Loading...