Zoltan Benedek, un român plecat la muncă în Anglia, a decis să-și pună capăt zilelor. Acesta tocmai aflase că soția lui îl înşela cu cel mai bun prieten.

Cuplul plecase în Anglia pentru un trai mai bun. În cursul zilei de vineri, la tribunal, au fost scoase la iveală detalii cumplite legate de moartea tragică a bărbatului, în urma autopsiei efectuate.

Zoltan Benedek a fost găsit mort în casa în care se mutase de aproape trei luni cu soția lui

„I-am spus despre aventura pe care o aveam şi mi-a sugerat să ne întoarcem în România. Avusesem o ceartă imensă pe această temă. Era foarte supărat” a declarat soţia sa în faţa anchetatorilor.

„El mi-a spus apoi să plec şi că nu vrea să mă mai vadă niciodată. M-am simţit vinovată. Nu mai era el” a mai adăugat femeia.

Cu o seară înainte de tragedie, cei doi s-au certat mai rău ca niciodata. A doua zi, soţia lui l-a găsit mort. Se spânzurase.

„Am plecat să stau cu prietenul soțului meu în acea noapte, când m-am întors la ora 14:00, ușa era încuiată și nu am putut intra. Am văzut silueta a lui Zoltan la fereastră și apoi am plecat. Când m-am întors acasă în dimineața următoare, am văzut cheia în fața ușii și când am intrat l-am văzut atârnând în faţa scărilor” a povestit femeia.

Loading...