Zvonul care a socat lumea mondena: „Florin Salam s-a despartit de Roxana Dobre”. Cum a reactionat celebrul cuplu! „Oare am putea trai unul fara altul?” EXCLUSIV

0
945
Salam2

Anumite persoane au raspandit zvonul, in presa, ca Salam este din nou singur.

Florin Salam a spus de fiecare data, cand a avut ocazia, ca langa Roxana Dobre si-a gasit linistea si se simte implinit. Frumoasa bruneta l-a facut si mai fericit atunci cand i-a daruit doua fetite superbe. In ultima perioada, artistul a simtit nevoia de o pauza si s-a lasat de cantat. Salam a vrut astfel sa-si dedice tot timpul familiei sale. Din cate se pare, faptul ca manelistul se declara foarte fericit, langa Roxana si copiii sai, nu multumeste pe toata lumea. Mai multe persoane au raspandit zvonul, in presa, ca Salam ar fi din nou singur si ca Roxana ar fi fugit de casa.

Contactata telefonic de WOWbiz.ro, Roxana a oferit prima declaratie despre posibila despartire. „Ma amuza aceste zvonuri, chiar in acest moment sunt la dentist cu barbatul meu, este langa mine si va aude. Sincer, este jumatatea mea si niciodata nu s-ar pune problema unei despartiri, ne intelegem foarte bine, avem o familie frumoasa, iar acest lucru poate deranjeaza pe unii. Oare am putea trai unul fara altul? Va spun tot eu, ca nu”, a fost declaratia Roxanei care a vrut altfel sa puna capat zvonurilor.

De 1 Decembrie, Florin si Roxana au mers impreuna la munte, insa artistul a preferat sa stea mai mult in camera, in timp ce Roxana a fost foarte activa .